EVLİLİK HAZIRLIĞINA DAİR HER ŞEY TÜYAP DİYARBAKIR 3.EV’LENİYORUZ FUARI’NDA…

Çağdaş kent yaşamının önemli bir unsuru olarak öne çıkan profesyonel organizasyon hizmetlerinin kapsadığı evlilik hazırlıkları ve düğün organizasyonları sektörü ile kozmetik sektörünün önemli bir ticaret platformu olan Fuarlar, evlilik sürecinde ihtiyaç duyulan tüm ürün ve hizmetlerin, yenilik ve güncel tasarımların beraberinde kozmetik ve kişisel bakıma dair ürün, hizmet ve ekipmanların ilgili ziyaretçilere tek çatı altında tanıtılmasını hedeflemektedir.
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, Türkiye’de her yıl ortalama 600bin çift evlenirken, düğün organizasyonu ve evlilik hazırlıkları sektörleri de her geçen gün büyüyor ve evlenecek çiftlere sundukları alternatifler de ekonomiye ciddi katkılar sunuyor. Bu bağlamda, Tüyap Diyarbakır EV’leniyoruz Fuarı ile katılımcı firmalar hedef kitlelerine ulaşma ve ürünlerini tanıtma çalışmalarını daha etkin bir biçimde yapabilme fırsatı yakalayacak, bölgenin ticari ve sosyo-ekonomik potansiyeline de katkıda bulunacaklar. Bu fuara katılan firmalarımızın neredeyse tamamının Diyarbakır firması olması sebebiyle de Diyarbakır ekonomisi canlılık kazanacak dolayısıyla da istihdamın artması sağlanacaktır. Evleniyoruz Fuarı ile, yoğun bir alışveriş döneminin yaşandığı evlilik hazırlıkları sürecinde çiftler, gelinlikten davetiyeye, mobilyadan halıya, beyaz eşyadan perdeye, düğün mekanından ayakkabı ve çantaya kadar tüm ihtiyaçlarını 4 günde tamamlayabilecek, fiyat karşılaştırması yapabilecek, yeni trendleri takip edebilecek ve fuara özel kampanyalardan faydalanabilecekler.
Ziyaretçiler 4 gün boyunca düzenlenecek defileler, saç show’lar, dans gösterileri, müzik dinletileri, makyaj show’lar, kına gecesi organizasyonları ile sezonun tüm yeniliklerini yakında görme fırsatı yakalayacak.
KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuarlar 17-18-19 Ekim tarihleri arasında 10:00-19:00, 20 Ekim tarihinde ise 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.
Gözde Ocak BAŞTIMAR
Proje Pazarlama Yöneticisi